Ταξιδεύοντας στη Θάσο με αυτοκίνητο/πλοίο
Η Θάσος συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μεσώ των λιμανιών της Καβάλας και της Κεραμώτης. Μπορείτε εύκολα να φθάσετε στη πολή της Καβάλας και το λιμάνι της Κεραμωτής μέσω της Εγνατίας Οδού, η οποία είναι ο κύριος αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη βόρεια Ελλάδα και εκτείνεται από την Ηγουμενίτσα στα δυτικά ως την Αλεξανδρούπολη, κοντά στα Τουρκικά σύνορα, στα ανατολικά. Η Εγνατία Οδός συνδέεται με όλα τα Βαλκάνια και τη νότια Ελλάδα και διέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Το πλοίο από Καβάλα φθάνει στη Θάσο μετά από μια ώρα και 15 λεπτά και δένει στη Σκάλα Πρίνου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εκτελούνται το πολύ πέντε δρομολόγια τη μέρα από το λιμανι της Καβάλας. Η απόσταση από τη Σκάλα Πρίνου ως τα Studios Harris είναι 26χμ. Από τη Σκάλα Πρίνου θα ακολουθήσετε τον κεντρικό δρόμο που διατρέχει το νησί προς τα ανατολικά(ακολουθώντας τις πινακίδες για Ποταμιά/Σκάλα Ποταμιάς) παρκάμψτε το Λιμένα και κατευθυνθείτε προς Παναγία. Μετά από 2,5χμ θα συναντήσετε τη Ποταμιά. Συνεχίστε 1,5χμ και θα δείτε τα Studios Harris στα αριστερά του δρόμου.
Ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσετε στη Θάσο είναι από το λιμάνι της Κεραμωτής και προτιμάτε από πολλούς, διότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αναχωρούν πλοία κάθε μισή ώρα και το ταξίδι διαρκεί 35 λεπτά. Το πλοίο φτάνει στο Λιμένα(πόλη της Θάσου), ο οποίος απέχει 12χμ από τα Studios Harris. Ακολουθήστε από το λιμάνι τις πινακίδες για Παναγία/Ποταμιά/Σκάλα Ποταμιάς, περάστε μέσα από τη Παναγία, συνεχίστε 4χμ και θα βρείτε το studio ή το διαμέρισμα σας να σας περιμένει στην αριστερή πλευρά το δρόμου.

Ταξιδεύοντας στη Θάσο με αεροπλάνο
Η Θάσος δεν έχει το δικό της αεροδρόμιο αλλά εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Καβάλας (Μέγας Αλέξανδρος-KVA) κατά τη διάρκεια τον καλοκαιρινών μηνών. Όλο το χρόνο, υπάρχούν δύο πτήσεις τη μέρα από την Αθήνα. Το αεροδρόμιο της Καβάλας απέχει 17χμ από το λιμάνι της Κεραμωτής, όπου μπορείτε να φθάσετε με αυτοκίνητο ή ταξι. Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί εύκολα να προγραματιστεί από το αεροδρόμιο με πολλές διεθνείς και κάποιες Θασίτικες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου, οι οποίες παρέχουν τις υπηρεσίες τους από εκεί.
Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο και έχει πτήσεις από και προς τους περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να φθάσετε στο σταθμό των ΚΤΕΛ είτε με ταξί είτε με λεωφορείο και από εκεί η Καβάλα είναι μια ευχάριστη δίωρη διαδρομή. Εκτελούνται δρομολόγια ανά μια ώρα κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν θέλετε μπορείτε να ενοικιάσεται αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και να οδηγήσετε μέχρι την Καβάλα ή την Κεραμωτή. Το ταξίδι δεν θα πρέπει να διαρκέσει πάνω από δύο ώρες.